Image of Janusz Chabior

Janusz Chabior

Sorry, couldn't find any biography for Janusz Chabior. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Movie/TV Credits:
14
First Appeared:
In the movie Futro 2007-09-18
Latest Project:
Movie Wołyń 2016-10-07
Known For
Poster of Hardkor Disko
Poster of Ostatnie piętro
Poster of Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
Poster of Made in Poland
Filmography
Movie Wołyń jako Ksiądz Józef 2016-10-07
Movie Na granicy Dzidek 2016-02-19
Movie Żyć nie umierać Żuk 2015-08-28
Movie 11 Minut Umierający mężczyzna Maciej 2015-09-02
Movie Hardkor Disko Father 2014-04-04
Movie Stacja Warszawa Jerzy 2014-03-28
Movie Służby Specjalne Marian Bońka 2014-10-03
Movie Ostatnie piętro Kapitan Derczyński 2013-11-29
Movie Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Socha 2012-03-16
Movie Kołysanka Dziadek Makarewicz 2010-02-12
Movie Made in Poland Wiktor 2010-05-26
Movie Sroda czwartek rano 2008-02-10
Movie Futro Wiktor Szymoniuk, mąż Grażyny 2007-09-18
Movie Wszystko będzie dobrze Doctor 2007-10-05